Edukacije i radionice
15.01.2020
Tribina "Uloga roditelja u djetetovom učenju"
Oznake: 
Image
Tribina "Uloga roditelja u djetetovom učenju"
Vrijeme održavanja:

Dragi roditelji,

 

s obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca potvrđuju vlastitu sposobnost, od velike je važnosti da ih vi kao roditelji pravovremeno upoznate i pripremite za ovu životnu promjenu. Osim pripreme odgovarajuće radne sredine, osobito je važno da ih se pravilnim odgojem i savjetima motivira za daljnje uspjehe, što uključuje postavljanje realnih očekivanja, slušanje s razumijevanjem i pružanje podrške kada naiđe problem. Imajući u vidu važnost roditelja u djetetovom odrastanju i sazrijevanju, u siječnju je mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica održala predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“, namijenjeno prvenstveno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola. Mjesečne tribine za roditelje organiziraju Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba.

 

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ poduzima sve u svrhu poboljšanja kvalitete života u zajednici u kojoj djeluje, posvećujući pozornost aktivnostima iz područja društveno odgovornog poslovanja, što uključuje brojne edukacije i predavanja.

 

Ukoliko ste zainteresirani za ovu ili slične zanimljive i aktualne teme koje vam donose stručnjaci našeg Zavoda, više informacija potražite na ovim stranicama. Sljedeću tribina pod nazivom „(Ne)učinkoviti odgojni stilovi“ održat će mr.sc. Lucija Sabljić, prof. socijalni pedagog, 19. veljače 2020. godine, s početkom u 18,00 sati u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova ulica 62a. 

Ovom prilikom želimo najiskrenije zahvaliti predstavnicima medija, koji nas svesrdno podržavaju i pomažu nam da obavijest o održavanju tribina stigne do što većeg broja zainteresiranih! 

Veselimo se Vašem dolasku!