Biometeorološka prognoza za grad Zagreb

utorak, 26.09.2023.
Povoljno

Povoljne biometeorološke prilike u gradu Zagrebu imat će dobar utjecaj na radnu učinkovitost meteoropata i kroničnih bolesnika. Ne očekuju se tegobe uzrokovane vremenom.

ponedjeljak, 25.09.2023.
Neutralno

Biometeorološke prilike će se poboljšati na zagrebačkom području, pa će mnogi meteoropati i kronični bolesnici osjetiti poboljšanje općeg stanja. Uz više sunčanog vremena i ponovo toplije, mnogi će biti dobrog raspoloženja i primjerene radne koncentracije. 

nedjelja, 24.09.2023.
Neutralno

Biometeorološke prilike će na zagrebačkom području biti razmjerno nepovoljne. Meteoropati i kronični bolesnici mogu osjećati umor, glavobolju, bolove na mjestima ranijih ozljeda. Ipak, tegobe će biti nešto slabijeg intenziteta nego prethodnog dana.

subota, 23.09.2023.
Nepovoljno

Biometeorološke prilike će na području grada Zagreba biti nepovoljne. Uz oblačno i povremeno kišno vrijeme, te osjetno zahlađenje, meteoropati mogu osjećati bolove na mjestima ranijih ozljeda, umor, glavobolju I biti slabijeg raspoloženja. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane.  

petak, 22.09.2023.
Neutralno

Slično kao i prethodnog dana, biometeorološki utjecaj će za mnoge meteoropate i kronične bolesnike na području grada Zagreba biti razmjerno nepovoljan. Zbog približavanja frontalnog sustava sa zapada, uz pojačano jugozapadno strujanje i još toplije nego jučer, meteoropati mogu osjećati umor, glavobolju i biti razdražljivi. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici mogu biti pojačane.