Biometeorološka prognoza za grad Zagreb

utorak, 19.10.2021.
Povoljno

Kao i prethodnih dana biometeorološke prilike će na području grada Zagreba biti povoljne. Uz uglavnom sunčano i danju ugodno toplo vrijeme, mnogi će se meteoropati osjećati dobro. Tegobe ne bi trebali osjećati ni kronični bolesnici.

ponedjeljak, 18.10.2021.
Povoljno

Povoljne biometeorološke prilike u Zagrebu će za većinu ljudi nakon dobrog sna poticati primjerenu radnu koncentraciju i dobro opće stanje. Zbog moguće jutarnje magle upozoravamo na adekvatnu zaštitu, osobito bolesnike s bolestima dišnog sustava. Danju se ne očekuju tegobe uzrokovane vremenom.

nedjelja, 17.10.2021.
Povoljno

Nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika na zagrebačkom području. U jutranjim je satima moguća magla zbog čega upozoravamo na adekvatnu zaštitu. Tijekom dana će se meteoropati i kronični bolesnici osjećati dobro, imati primjerenu koncentraciju. Boravak na otvorenom u toplijem dijelu dana može doprinijeti dobrom općem stanju.

subota, 16.10.2021.
Povoljno

Pod utjecajem anticiklone biometeorološke prilike će na području grada Zagreba biti povoljne. Nakon hladnog jutra mjestimice s mogućom maglom, zbog čega je potrebna adekvatna zaštita, mnogu će se meteoropati i kronični bolesnici osjećati dobro. Ne očekuju se tegobe uzrokovane vremenom.

petak, 15.10.2021.
Povoljno

Nastavljaju se povoljne biometeorološke prilike koje će kod meteoropata na području grada Zagreba podržavati dobro raspoloženje i primjerenu koncentraciju. Uz takve prilike ni kronični bolesnici ne bi trebali imati tegobe uzrokovane vremenom.