Novost 05.05.2023
Projekt „Sajam zdravlja: Štampar u tvom kvartu“ osvojio srebro na Grand PRix-u HUOJ-a za komunikaciju u 2022. godini
Image
Grand Prix_1

Jučer je, na prestižnoj dodjeli nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi i ustanovama, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar, osvojio srebro, odnosno nagradu za 2. najbolji komunikacijski projekt „Sajam zdravlja: Štampar u tvom kvartu“, za 2022. godinu. Uz nas su, kao finalisti, odabrani projekti:

  • Policija poručuje: Zaštitimo naše noniće, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Policijska uprava Istarska,

  • Europski klimatski pakt, Europska komisija i Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri,

  • #musthave, Abeceda komunikacije d.o.o. za Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost,

  • Euro naš novac - Dan eura, Abeceda komunikacije d.o.o. za Hrvatsku narodnu banku i Vladu Republike Hrvatske i

  • Hrvatska za Ukrajinu - dvojezična internetska stranica za raseljeno stanovništvo iz Ukrajine, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Ovim putem posebnu zahvalnost upućujemo inicijatoru projekta, našem ravnatelju, prof. prim. dr. sc. Branku Kolariću i svim vrijednim djelatnicima NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, koji su svojom neiscrpnom energijom i zajedništvom pokazali da se rad i trud itekako isplati. Također velika hvala dugogodišnjem partneru i prijavitelju projekta, Millenium promociji, ovo je svojevrsna kruna naše 10-godišnje suradnje! Hvala i stručnom žiriju HUOJ-a, koji je prepoznao nastojanja za zajedničko stvaranje zdravije budućnosti svih naših sugrađana, ali i postavljanje dobrog primjera za neke buduće projekte i suradnje! Naravno, zahvalu upućujemo i našim građanima jer su nam osmjesi na njihovim licima dodatan vjetar u leđa, ali i predstavnicima medija koji nas uvijek svesrdno podržavaju!

Veliko hvala i Gradskom uredu za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, koji je ove godine odlučio sufinancirati program, kao nadstandard za sve građane grada Zagreba.

I za kraj, nekoliko riječi o samoj nagradi Grand Prix, iz pera HUOJ-a:

Odlična komunikacija ključna je za kvalitetne odnose u organizaciji i odnose s ostalim javnostima koje su bitne za ostvarenje poslovnih ciljeva organizacije. Komunikacijska izvrsnost traži kontinuirano usavršavanje, preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti profesionalaca. Izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata u odnosima s javnošću, Hrvatska udruga za odnose s javnošću potiče dodjelom najprestižnije nagrade u ovom području u Hrvatskoj, od 2007. godine.

Nagrada Grand PRix je prije svega priznanje stručnjacima i kolegama, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti. Dodatna vrijednost nagrade je edukacija i usavršavanje koje proizlazi iz razmjene iskustva i znanja kroz prezentaciju komunikacijskih projekata.

Članove žirija predstavljaju renomirani stručnjaci za odnose s javnošću koji rade u agencijama, javnom i privatnom sektoru, nevladinim organizacijama te visokoobrazovnim institucijama.


Pripremila: Jelena Jonke Badić, mag. novin., voditeljica Odjela za nastavu, publicistiku i informiranje

Image
Grand Prix_1
Image
Grand Prix_2
Image
Grand Prix_3