Novost 15.01.2024
Drive in testiranje na hripavac (pertusis)
Image
Prestanak rada Drive-in punkta za PCR testiranje
Poštovani pacijenti, zbog povoljnije epidemiološke situacije Drive in punkt više ne radi subotom. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 11.00 do 14.00 sati.

Radno vrijeme Drive in punkta je od ponedjeljka do petka od 11.00 do 14.00 sati. Subotom, nedjeljom i blagdanima Drive in ne radi.

Nalaz se šalje slijedeći radni dan liječniku koji je uputio pacijenta na pretragu (e-nalaz).

Zavod je, unutar online platforme omogućio naručivanje putem linka: https://prijavnicentar.hr/hr_HR/testiranje/stampar. Korištenje ove usluge značajno će umanjiti gužve pa ljubazno molimo pacijente da se obavezno naruče za testiranje.

Testiranje na osobni zahtjev je moguće uz plaćanje na blagajni Zavoda u iznosu od 52,92 eura. Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15.30 sati, subotom blagajna ne radi. Plaćanje se može vršiti gotovinom i kreditnim/debitnim karticama (Mastercard, Maestro, Visa i Diners).

Također, Zavod je unutar online platforme za naručivanje, omogućio plaćanje putem WebPay usluge. Korištenje ove usluge značajno će umanjiti gužve pa molimo pacijente da se obavezno naruče za testiranje, a one koji nisu unaprijed platili testiranje da osobnim vozilom ne ulaze u prostor predviđen za Drive-in testiranje prije no što obave plaćanje na blagajni Zavoda. Ako na testiranje dolazite uz plaćanje, ljubazno molimo da pri dolasku na Drive in pokažete potvrdu o uplati, uz ispunjavanje obrasca privole s e-adresom na koju ćemo Vam poslati nalaz.

Na testiranje se može doći automobilom ili pješice. Ljubazno molimo pacijente da na testiranje, ako su u mogućnosti, dolaze automobilom. Obrisak se uzima bez izlaska pacijenta iz vozila.

Sve pacijente molimo da obavezno nose zaštitnu masku.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom ispunjavanja platforme za online naručivanje možete se obratiti na email adresu it-helpdesk@stampar.hr.


Služba za kliničku mikrobiologiju