22.02.2023
Stručna tribina - predstavljanje rezultata na projektu “Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera”
Image
Projekt "Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera"
Vrijeme održavanja:

Pozivamo vas na Stručnu tribinu povodom predstavljanja rezultata na projektu “Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera”.

Stručna tribina održat će se u utorak, 28. veljače 2023. godine u Domu kulture Štrigova, Štrigova 103 s početkom u 9:00 sati.

Program:

  1. Predstavljanje projekta “Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera” - prof. dr. sc. Jasna Bošnir, dipl. ing. (voditeljica Službe za zaštitu okoliša i zdravstvenu ekologiju)

  2. Prikaz rezultata pojavnosti mikotoksina u analiziranim vrstama žitarica - dr. sc. Martina Ivešić, dipl. ing. (voditeljica Odjela za zajedničke i potvrdne analitičke metode)

Voditeljica projekta: prof. dr. sc. Jasna Bošnir, dipl. ing.