Novosti

Predstavljanje Pilot projekta jedinstvenog obrasca dentalnog statusa „Zubna putovnica“ u Gradu Zagrebu, 1. ožujka 2017.

Pozivamo vas na predstavljanje pilot projekta „Zubna putovnica“ koje će se održati u srijedu, 1. ožujka u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Mirogojska c. 16, s početkom u 13.00 sati.

Hrvatski dan nepušenja - Dan bez duhanskog dima, 1. ožujka 2017.

Hrvatski dan nepušenja odnosno Hrvatski dan bez duhanskog dima obilježava se prvog dana Korizme, budući da je to specifično razdoblje u godini kada veći broj ljudi razmišlja o odricanju od nečega u čemu uživaju tijekom godine.

„Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima“ - Međunarodni dan rijetkih bolesti, 28. veljače 2017.

Međunarodni dan rijetkih bolesti obilježava se desetu godinu za redom, a u fokus stavlja svakodnevno življenje oboljelih, njihovih obitelji i njegovatelja koji žive s rijetkim bolestima. Hrvatski savez za rijetke bolesti zajedno s brojnim udrugama obilježava ovogodišnji Međunarodni dan rijetkih bolesti pod sloganom „Zagrli za rijetke, zagrli...

Treće izdanje najljepše utrke grada Zagreba „Maksimirski Minus Zwei cener”, 1. travnja 2017.

Atletski klub Maksimir i ove će godine u suradnji s Domom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića, Gradske skupštine Grada Zagreba, Gradske četvrti Maksimir i ZOO Zagreb, kros utrkom na osam kilometara obilježiti Svjetski dan zdravlja.

Počinje peludna sezona

U 2017. godini je izrazito hladan siječanj nakratko odgodio početak peludne sezone. S prvim toplijim danima u kojima su dnevne temperature postepeno rasle, nastupio je pravi početak peludne sezone.

Stručni skup: Zaposlena žena i poremećaji hranjenja, 22. veljače 2017.

Svijet zaposlene žene je kompleksan, često uzbudljiv, ponekad zamoran, nemilosrdno zahtjevan i (pre)često poput grčkog kaosa: beskrajni prostor, mjesto bez moguće orijentacije u kojem se sve kreće i sve pada u svim mogućim smjerovima…Takvo okruženje ostavlja zaposlenoj ženi malo vremena za sebe i brigu o vlastitom zdravlju.

Psihologija: Kako se nositi s pritiskom Valentinova

Približavanjem 14. veljače, misli nam često skreću u sklisko područje romantično-ljubavnih odnosa pa uz srca i cvijeće iskaču i neizbježne poteškoće, čak i kod onih „idealno-stabilnih“ parova. Valentinovo je prepuno očekivanja i želja, često nerealiziranih...

Stranice