Stručni skup "Mentalno zdravlje i...": Psihoanaliza i drugi modaliteti u kliničkoj praksi i javnom zdravstvu, 22. svibnja 2015.

Čast nam je pozvati Vas na stručni skup „Mentalno zdravlje i ...“ s temom "Psihoanaliza i drugi modaliteti u kliničkoj praksi i javnom zdravstvu" koji će se održati 22. svibnja 2015. godine (petak) u 13,45 sati u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16. 

Program:

13,30 - 13,45 Prijava

13,45 - 13,50 Uvodna riječ (Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti, Centar za mentalno zdravlje)

13,50 - 14,15 Predavanje i prikaz slučaja: „Psihoanaliza i drugi modaliteti u kliničkoj praksi i javnom zdravstvu“, Stanko Matačić, dr. med. psihijatar/psihoanalitičar, Zagreb

14,15 - 14,45 Pitanja i diskusija

 

Organizacijom Skupa cilj nam je poboljšati suradnju među stručnjacima koji se svakodnevno susreću s problemima mladih. Skup je namijenjen stručnjacima s područja mentalnog zdravlja koji sudjeluju u zaštiti duševnog zdravlja djece i adolescenata: liječnicima školske medicine, liječnicima opće medicine, psiholozima, socijalnim pedagozima, pedagozima, medicinskim sestrama.

Skup će biti bodovan po pravilniku Hrvatske liječničke komore.