Centar za sigurnost i kvalitetu hrane

Održan prvi Okrugli stol „Kontrola ekoloških proizvoda od polja do stola“ u sklopu projekta Centar za sigurnost i kvalitetu hrane

Budućnost razvoja ekološke poljoprivrede...U Hrvatskoj se svake godine bilježi rast broja ekoloških proizvođača, ali i površina pod ekološkom proizvodnjom, zbog čega je iznimno važno provoditi pravilnu i vjerodostojnu kontrolu takvih proizvoda.

Okrugli stol u sklopu Projekta Centar za sigurnost i kvalitetu hrane - „Kontrola ekoloških proizvoda od polja do stola“, 14. ožujka

Velika nam je čast pozvati Vas na Okrugli stol u sklopu Projekta Centar za sigurnost i kvalitetu hrane, pod nazivom „Kontrola ekoloških proizvoda od polja do stola“ koji će se održati 14. ožujka 2019. godine (četvrtak) s početkom u 10,00 sati u Velikoj dvorani Zavoda.

Centar za sigurnost i kvalitetu hrane unaprijedit će konkurentnost hrvatskih proizvoda na tržištu

U NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“ predstavljene projektne aktivnosti Centar za sigurnost i kvalitetu hrane

Predstavljanje ciljeva i projektnih aktivnosti Centra za sigurnost i kvalitetu hrane

S obzirom na to da u Hrvatskoj trenutno nije moguće znanstveno utemeljenom metodom utvrditi izvornost hrane čiji sastav i kvalitetu nužno određuje zemljopisno podrijetlo, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, pripremio je projekt „Centar za sigurnost i kvalitetu hrane...

Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za Centar za sigurnost i kvalitetu hrane

Centar za sigurnost i kvalitetu hrane

Dana 28. svibnja 2018. godine, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske upriličeno je svečano potpisivanje sedamnaest ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, koji su dio poziva za ulaganja u vrhunsku opremu i znanstvenu infrastrukturu vrijedna milijardu kuna iz EU fondova. Sa zadovoljstvom možemo reći da se jedan od tih...