Konferencija za medije - predstavljanje pilot projekta „Individualno praćenje šećerne bolesti“, 11. rujna 2015.

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na konferenciju za medije povodom predstavljanja pilot projekta Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ pod nazivom „Individualno praćenje šećerne bolesti“ koja će se održati u petak, 11. rujna 2015. godine, s početkom u 11:30 sati u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16.

Projekt će se provoditi pomoću aplikacije za pametne telefone DiaVitas koja je kreirana kako bi se na temelju medicinskih podataka personalizirali načini prehrane i vježbanja. DiaVitas aplikacija je razvijena u skladu s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja i dostupna je besplatno za Andorid, a uskoro i za iOS uređaje.

Nakon konferencije za medije uslijedit će stručni skup u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Trigranit managementa kojeg su podržali Grad Zagreb, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Referentni centar za šećernu bolest RH, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez dijabetičkih udruga.

Program možete pronaći u nastavku (pdf).

Veselimo se vašem dolasku!