Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane „Nova postignuća i budući izazovi“ Opatija, 21.-24. 11. 2017.

S ciljem da se o važnim temama poput zdravstvene ispravnosti i kvalitete hrane, učinaka na zdravlje potrošača, utvrđivanja izvornosti, zemljopisnog porijekla te patvorenosti hrane raspravi na stručnoj i znanstvenoj razini, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Hrvatsko mjeriteljsko društvo, Mreža za kontrolu kvalitete i sigurnosti hrane jugoistočne Europe – SEEN-FSQC, Agronomski fakultet i Prehrambeno – biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizirali su Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „Nova postignuća i budući izazovi“. Pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Kongres je održan od 21. do 24. studenoga 2017. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji.