Simpozij i radionica "KBT - multistep: Novi pristup liječenju poremećaja hranjenja", 26. i 27. veljače 2015.

Pozivamo Vas na simpozij i radionicu „KBT- multistep: Novi pristup liječenju svih poremećaja hranjenja“ u organizaciji Centra za poremećaje hranjenja BEA i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar“ kao partnera. Simpozij će se održati 26. i 27. veljače 2015. godine u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16.

U sklopu simpozija i radionice dr. Riccardo Dalle Gravea, glavni predavač, opisat će novi model kognitivno-bihevioralne terapije (KBT) za poremećaje hranjenja nazvan KBT - Multistep (KBT-MS) koji je osmišljen za primjenu na različitim razinama skrbi (ambulantno liječenje, intenzivno ambulantno, dnevna bolnica, stacionarno liječenje i postbolničko liječenje) te za liječenje poremećaja hranjenja bolesnika svih dijagnostičkih kategorija, dobi i ITM. Uz dr. Dalle Gravea, predavači su i doc. dr. sc. Darko Marčinko, ravnatelj Zavoda za personologiju i poremećaje hranjenja – KBC Zagreb, prof. dr. sc. Alessandra Pokrajac Bulian, redovna profesorica na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci i dr. Sanda Franić, dr. med., psihijatar na Odsjeku za poremećaje hranjenja, Sveučilišna bolnica Oslo, Norveška.

Program simpozija i radionice 26. i 27. veljače 2015. dostupan je na dalle-grave.centarbea.hr/program/

Rok online prijave za sudjelovanje je do 23. veljače 2015., a prijaviti se možete na dalle-grave.centarbea.hr/prijava/

Djelatnici Zavoda zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti na email adrese ana.puljak@stampar.hr i marija.skes@stampar.hr.