Gerontološki simpozij "Zdravstveni prioriteti u brizi za osobe starije životne dobi", 5. listopada, Opatija

Odjel socijalne medicine Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko - goranske županije u suradnji s Centrom za zdravstvenu gerontologiju - Referentnim centrom Ministarstva zdravlja RH, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RH i Grada Rijeke organizira gerontološki simpozij "Zdravstveni prioriteti u brizi za osobe starije životne dobi". Simpozij će se održati 5. listopada 2015. godine (ponedjeljak) u "Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta" u Opatiji.

Na simpoziju će se održati tridesetak izlaganja kroz dvije paralelne sekcije, na kojima će pozvani predavači, stručnjaci za zdravlje starijih osoba iz cijele Hrvatske, sudionicima predstaviti najvažnije zdravstvene i socijalne probleme te zdravstvene prioritete za unapređenje zdravlja i kvalitete života osoba treće životne dobi. Simpozij će biti bodovan prema pravilima Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske komore zdravstvenih radnika i Hrvatske liječničke komore.

Kotizacija za sudjelovanje na simpoziju iznosi 250,00 kuna, za studente 50,00 kuna, a obuhvaća radne materijale, kavu i ručak. Detaljne informacije vezane uz simpozij, prijave i program možete pronaći na internetskoj stranici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko - goranske županije www.zzjzpgz.hr. Teme predavanja i konačan program dostupni su na linku ovdje (pdf).
 
Pregled radova i sažetaka dostupan je u pdf formatu ovdje.