Arhiva 2020

NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“ uvodi novi model uzimanja uzoraka (briseva) na koronavirus za građane

covid-19

Kako bi se smanjile gužve za testiranja na koronavirus koje svakim danom postaju sve veće te radi što bolje učinkovitosti provođenja dijagnostike, NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“ od ponedjeljka, 26. listopada, uvodi novi model uzimanja briseva na koronavirus, neovisno o svrsi testiranja.

Uz nadljudske napore prilikom borbe protiv koronavirusa djelatnici Zavoda uspješno su procijepili i dio građana protiv sezonske gripe

Od prvog dana pojave koronavirusa u Hrvatskoj pa sve do danas, toliko se toga promijenilo u životima svih nas da jedva čekamo kada će sve skupa završiti i kada ćemo se moći vratiti normalnim životima. Međutim, ono što se niti u jednom trenutku nije promijenilo je neumorna i nesebična borba svih ...

Cijepljenje protiv sezonske gripe

Obavještavamo vas da su svi termini vezano uz trenutno dostupne količine cjepiva u NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ popunjeni. Molimo sve građane koji su zainteresirani za cijepljenje da se obrate svojim liječnicima opće/obiteljske medicine.

Uzimanje uzoraka (briseva) na koronu u Domovima zdravlja

Prema uputi gradonačelnika Milana Bandića, zbog trenutne epidemiološke situacije, ambulante će raditi od 8 do 20 sati. Testiranje o vlastitom trošku (bez uputnice liječnika) i dalje se može obaviti u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Obavijest korisnicima usluga Zavoda

Poštovani korisnici usluga Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, obavještavamo vas da, bez obzira na novonastalu epidemiološku situaciju uzrokovanu virusom COVID-19, sve Službe i analitički laboratoriji rade normalno i u mogućnosti su vam pružiti svaku uslugu te odgovoriti na sve Vaše upite.

Uspješno održane Javnozdravstvene akcije „Unaprjeđenje zdravlja pripadnika romske nacionalne manjine“ u Novom Jelkovcu i Kozari boku

covid-19

U sklopu programa „Edukacijom do zdravlja - Unaprjeđenje zdravlja pripadnika romske nacionalne manjine“ uspješno su održane dvije Javnozdravstvene akcije u prostorijama Mjesnih samouprava Novi Jelkovec (20. listopada 2020. godine) te Kozari bok (22. listopada 2020. godine)

Dječje samopoštovanje

Stranice