Arhiva 2017

Najavljeno treće izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“

Treće izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“ održat će se u subotu, 1. travnja 2017. godine, s početkom u 11.00 sati u parku Maksimir. O samoj utrci i značaju aktivnog života za zdravlje na konferenciji za medije koja se danas održala u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ govorili su gradonačelnik...

Stručni skup "Lijekovi i...": Novosti u liječenju hemofilije, 12. travnja 2017.

Pozivamo vas na na Stručni skup "Lijekovi i..." s temom „Novosti u liječenju hemofilije’’, koji će se održati 12. travnja 2017. godine (srijeda) u 13.00 sati u Velikoj dvorani Zavoda.

Svjetski dan osoba s Down sindromom: Moj glas, moja zajednica – Uljepšajmo njihov svijet, 21. ožujka 2017.

Down Syndrome International (DSI) službeno je odredio 21. ožujka kao Svjetski dan osoba s Down sindromom, a ove godine obilježava se dvanaesti put.

Počinje ljetno računanje vremena - pripremite se na pomicanje sata unaprijed

Ljetno računanje vremena počinje posljednje nedjelje u ožujku (27. ožujka) tako da dodajemo jedan sat, odnosno kazaljke sata pomičemo jedan sat unaprijed u odnosu na „staro“ vrijeme pa se vrijeme u dva sata ujutro računa kao tri sata.

Poziv na konferenciju za medije

Ususret održavanju Maksimir Minus Zwei cenera, sportsko-zdravstvenog događanja poznatog i kao najljepša utrka grada Zagreba, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji za medije koja će se održati u srijedu, 22. ožujka 2017. godine, u 11.30 sati u Velikoj dvorani NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska 16, Zagreb.
Utrka će biti...

Održana 202. Gerontološka tribina „Primjena lasera u liječenju stresne urinarne inkontinencije i genitourinarnog sindroma u menopauzi“

Održana 202. Gerontološka tribina „Primjena lasera u liječenju stresne urinarne inkontinencije i genitourinarnog sindroma u menopauzi“

Obilježavanje Dana narcisa, 25. ožujka 2017.

25. ožujka obilježava se Dan narcisa čijim obilježavanjem potičemo na razmišljanje i djelovanje u svezi preventivnih pregleda te na aktivniju brigu o vlastitom zdravlju kao najvećem bogatstvu svake pojedine osobe.

Stranice