Kontakti


Telefonska centrala

+ 385 (0) 1 46 96 111


Faks

+ 385 (0) 1 64 14 006


E-adresa

info@stampar.hr


Adresa

Zavod za javno zdravstvo
"Dr. Andrija Štampar"

Mirogojska cesta 16
HR-10000 Zagreb

Poslovni račun



Mape lokacija

Organigram



Potvrdu i prilog potvrde o akreditaciji (za fiksno i fleksibilno područje akreditacije) možete pogledati ovdje:

Potvrda o akreditaciji br. 1040

Popis ispitnih metoda u fleksibilnom području akreditacije, status 2014-07-24

 

Politika kvalitete Zavoda

Politika zaštite okoliša

Odsjek unapređuje stručne usluge u smislu savjetovanja - potpore na uvođenju preventivnih postupaka samokontrole razvijenih u skladu s načelima HACCP sustava te objektivnom metodom kontrole funkcioniranja HCCP plana.

Radi većeg stupnja zdravstvene ispravnosti hrane, kao javnozdravstvenog interesa, a u skladu sa novim propisima koji su već stupili na snagu usklađenim sa preporukama EU te potrebama klijenata-subjekata u poslovanju s hranom (SPH), koji preuzimaju odgovornost za sigurnost hrane u svakoj fazi proizvodnje, prerade i distribucije prema načelima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (HACCP). Zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ pruža potporu subjektima pri uvođenju HACCP sustava.
 
Savjetovanje obuhvaća sljedeće aktivnosti:
  • obilazak objekta
  • analizu postojećeg stanja
  • prijedlog mjera za otklanjanje tehničkih i organizacijskih nedostataka
  • teoretsku i praktičnu edukaciju osoblja vezanu uz skladištenje, proizvodnju i distribuciju hrane, održavanje osobne higijene i čistoće u objektu
  • pomoć u kreiranju i uvođenju potrebnih evidencijskih lista neophodnih za funkcioniranje HACCP-a.
Objektivna kontrola funkcioniranja HACCP-a obuhvaća:
 
uzorkovanje i mikrobiološko ispitivanje uzoraka briseva/otisaka predmeta, površina i ruku zaposlenika koji dolaze u dodir s hranom, radi ocjene sukladnosti s mikrobiološkim kriterijima higijene procesa
  • uzorkovanje i mikrobiološko ispitivanje uzoraka hrane radi ocjene sukladnosti s preporučenim mikrobiološkim kriterijima za hranu.  

Preporuke SPH u pogledu priprema za uvođenje HACCP-a.


Imate li dodatnih pitanja vezano uz naše usluge i cijene, kontaktirajte nas na brojeve telefona: 01 46 96 155, 091 46 78 075 (Ivan Škes), 091 4678 065 (Robert Kecerin) ili elektronskom poštom na adrese
ivan.skes@stampar.hr i robert.kecerin@stampar.hr.

Zahtjev za sklapanje ugovora o poslovnoj suradnji možete preuzeti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter!
Slanjem Vaših podataka potvrđujete da ste pročitali i složili se s Uvjetima zaštite osobnih podataka.
Ime *
Prezime *
Email *

Polja označena s (*) su obavezna.
 
Zdravlje
e-časopis "Zdravlje za sve"
 
 
 
 
 
 
Monitoring okoliša
 
Katalog informacija
 
Javna nabava
 
 
Publikacije
 
Zapošljavanje